politika privatnosti

ZAŠTITA SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA

Tvrtka MIV d.o.o. sukladno Uredbi o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka i pripadajućih zakonskih odredbi, te našim posebnim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka poduzima sve propisane mjere zaštite sigurnosti i privatnosti osobnih podataka zaposlenika, ispitanika i trećih osoba.

Trgovačko društvo MIV d.o.o. jamči ostvarenje Uredbom zajamčenih prava zaposlenika, ispitanika i trećih osoba , ističući privatnost i sigurnost osobnih podataka, te sve dostavljene podatke zadržava isključivo za vlastite potrebe.

Poštujući sva načela obrade osobnih podataka potvrđujemo da su svi osobni podatci dostupni samo djelatnicima u njihovom djelokrugu rada, a koji su potpisali Izjavu o povjerljivosti, a čuvaju se na mjestu nedostupnim neovlaštenim trećim osobama. Prikupljeni podatci koriste se isključivo u svrhu koja je navedena i neće biti proslijeđena trećim osobama osim u slučajevima predviđenim zakonom.

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice MIV d.o.o. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu. Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tokom posjeta stranici. Kolačićima trećih strana MIV d.o.o. se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Primjenjujući načela obrade osobnih podataka tvrtka MIV d.o.o. pri svom svakodnevnom poslovanju preuzela je obvezu usklađivanja odgovarajućih tehničkih , kadrovskih i organizacijskih mjera kako bi zaštitila osobne podatke od oštećenja, uništavanja, gubitka, neovlaštenog pristupa, neovlaštenih promjena ili zlouporabe.

Zaposlenici, ispitanici i treće osobe koji su dostavili osobne podatke imaju pravo na transparentnost, pristup podatcima, ispravak, zaborav (brisanje osobnih podataka), ograničenje obrade, prenosivost podataka i prigovor.

Sva prava navedena u točki 4. stranke mogu osobno podnijeti na
e-mail: info@miv-grude.com ili poštom na adresu tvrtke.

info@miv-grude.com